ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES:  Χρησιμοποιούμε Cookies για τη καλύτερη περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας τη περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους.

 

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Λογοθεραπεία είναι η επιστήμη που στοχεύει στην πρόληψη, διάγνωση και αποκατάσταση των διαταραχών του λόγου, της ομιλίας, της φωνής και της επικοινωνίας.

Ο γονιός θα πρέπει να απευθύνεται στον ειδικό όσο το δυνατόν νωρίτερα. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η ένταξη του παιδιού σε ένα πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης (πριν τη σχολική ηλικία ) γιατί μπορεί να προλάβει δυσκολίες και να συμβάλει στην αποκατάστασή τους. Τέλος, η πρώιμη θεραπευτική παρέμβαση στις περισσότερες περιπτώσεις οδηγεί στην ομαλή προσαρμογή του παιδιού στη σχολική τάξη.


Λογοθεραπευτική Παρέμβαση

Σχεδιάζεται αποκλειστικά από τον λογοθεραπευτή σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε παιδιού και διαρκεί 45 λεπτά. Στο τέλος κάθε συνεδρίας, ο γονέας ενημερώνεται για την πορεία της θεραπευτικής διαδικασίας. Ο λογοθεραπευτής εκπαιδεύει τον γονέα για την συνέχιση της θεραπευτικής διαδικασίας στο σπίτι, όπου αυτή κρίνεται σκόπιμη. Οι γονείς και ο λογοθεραπευτής έχουν άμεση συνεργασία.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 60
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΤΚ: 15235

Xάρτης

  
ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

Σταθερό: 2106131936
Φαξ:  
  

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ:
info@axiatoulogou.gr
axiatoulogou@gmail
.com

Επικοινωνία