ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES:  Χρησιμοποιούμε Cookies για τη καλύτερη περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας τη περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους.

 

Προφίλ

Το κέντρο "Η Αξία του Λόγου" είναι ένα σύγχρονο κέντρο ειδικών θεραπειών που απευθύνεται σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αξιολόγησης μέσω ανιχνευτικών δοκιμασιών (τεστ) και αντιμετώπισης τυχόν δυσκολιών, μέσω εξατομικευμένων προγραμμάτων διδασκαλίας, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες, τις δυνατότητες και τα ενδιαφέροντα του κάθε ατόμου.

Το κέντρο μας στελεχώνεται από διεπιστημονική ομάδα με μεγάλη εμπειρία αποτελούμενη από λογοθεραπεύτρια, εργοθεραπεύτρια, ειδική παιδαγωγό, ψυχολόγο, παιδοψυχολόγο. Βρισκόμαστε στην Λεωφόρο Πεντέλης 60 στα Βριλήσσια. Το κέντρο μας συνεργάζεται με όλα τα ταμεία καθώς τα περισσότερα καλύπτουν δαπάνες για σχετικές υπηρεσίες αρκεί να έχει προηγηθεί η έγκρισή τους από αρμόδιο δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή ΚΕΔΔΥ.


Γιατί εμάς;

Διότι είμαστε μια ομάδα συνεχώς εκπαιδευόμενων θεραπευτών με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Παιδιατρικής Αποκατάστασης. Η εξατομικευμένη παρέμβαση, η συνεχής αξιολόγηση με σταθμισμένα τεστ και η συνεργασία με πολλούς θεραπευτές υγείας μας οδηγεί πάντα στην καλύτερη αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος του παιδιού σας.

Θέλουμε να γνωρίζετε πως σας υποστηρίζουμε διαρκώς και σας βοηθάμε καθ’ολη την συνεργασία μας μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον. Μαζί μπορούμε να δουλέψουμε για να βρούμε λύσεις προσαρμοσμένες στον τρόπο της ζωής σας και της καθημερινής δραστηριότητάς σας.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 60
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΤΚ: 15235

Xάρτης

  
ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

Σταθερό: 2106131936
Φαξ:  
  

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ:
info@axiatoulogou.gr
axiatoulogou@gmail
.com

Επικοινωνία