ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES:  Χρησιμοποιούμε Cookies για τη καλύτερη περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας τη περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους.

 

Ποιοι είμαστε

 

 Κλινικοί συνεργάτες 

 ΓΚΟΥΣΚΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ: Λογοπεδικός - Ειδικός παιδαγωγός 

 Η Μαριλένα Γκούσκου, Λογοθεραπεύτρια και Ειδική Παιδαγωγός, είναι απόφοιτη του Queen Margaret University της Σκωτίας στο τομέα της Λογοθεραπείας.

 Το μεταπτυχιακό της με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή , ολοκληρώθηκε στο Nottingham University της Αγγλίας. Δουλεύει ως λογοθεραπεύτρια και ειδική παιδαγωγός τα τελευταία δέκα χρόνια.


 ΠΡΑΣΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ 

Είναι απόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ (Σ.Ε..Υ.Π. Τμήμα εργοθεραπείας).Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με παιδιά και εφήβους ως συνεργάτης σε διάφορα ιδιωτικά κέντρα καθώς και με την παράλληλη στήριξη.Η εκπαίδευσή της στον τομέα της παιδιατρικής εργοθεραπείας περιλαμβάνει εξειδίκευση στην μέθοδο της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης καθώς και πληθώρα άλλων σεμιναρίων όπως:

«Δυσκολίες συμπεριφοράς - εκπαιδευτικές μέθοδοι παρέμβασης σε παιδιά με ΔΕΠ-Υ ΚΑΙ ΑΥΤΙΣΜΟ», «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TEACHH – ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», «Εισαγωγή στην Ειδική Αγωγή και στις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας»

Αισθητηριακή Αμυντικότητα: μια περιεκτική θεραπευτική προσέγγιση (willbarger)»,

« Λεπτή κινητικότητα- Πρακτική Προσέγγιση», « ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ», <<Οραση και αυτισμός>>,’’Διαταραχή Αισθητηριακής Επεξεργασίας και Γιόγκα’’.Παρακολουθεί εποπτικούς ετήσιους κύκλους στην παιδιατρική εργοθεραπεία καθώς και ατομικές εποπτείες.Είναι εκπαιδευμένη στο σύστημα γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille.

ΝΠΙΣΤΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΑ: ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ MSc

 Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στη Συμβουλευτική και τη Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων/Εφήβων στο Παν/μιο του Ανατολικού Λονδίνου (University of East London, UEL). Έχει εκπαιδευτεί στην «Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία» Παιδιών και Εφήβων στο Νοσοκομείο Παίδων, “Η Αγία Σοφία” κάνοντας κλινική άσκηση σε παιδικά και γονείς, καθώς και στην «Κλινική Ψυχοπαθολογία» Ενηλίκων στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Έχει ασχοληθεί με προγράμματα επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή και τις Μαθησιακές Δυσκολίες με επαγγελματική εμπειρία σε ιδιωτικά κέντρα ειδικής αγωγής, ως Ψυχολόγος. Επιπλέον έχει συμμετάσχει στο ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας» που διοργανώνεται από το Ψ.Ν.Α “Δαφνί”. Στο πλαίσιο της ειδικότητας της, εργάστηκε στο τμήμα Ψυχιατρικής του Γ.Ν.Ε «Θριάσιο», όπου δούλεψε ατομικά με ενήλικες, στη ΜΚΟ «Κλίμακα» παρέχοντας συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη και στο «Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης» του Δήμου Μεγαρέων, όπου πραγματοποιούσε ατομικές συνεδρίες με παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Τέλος, έχει λάβει μέρος ως ομιλήτρια σε σεμινάρια και ημερίδες με θέματα που άπτονται τον τομέα της Ψυχικής Υγείας.


 ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ:ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ BSc

 

  ΤΣΑΡΤΣΑΛΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ 

 


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 60
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΤΚ: 15235

Xάρτης

  
ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

Σταθερό: 2106131936
Φαξ:  
  

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ:
info@axiatoulogou.gr
axiatoulogou@gmail
.com

Επικοινωνία